Op de Koninginnegracht 94 in Den Haag (Archipel) heeft AML 6 luxe appartementen variërend van 120 tot 150 m2 en 1 penthouse van circa 255 m2 in 3 historische panden ontwikkelt, allen met een parkeerplaats op eigen terrein.

WAAR HISTORISCHE WELVAART HERLEEFT IN HYPERMODERN COMFORT

Het statige pand aan de Koninginnegracht 94 is gebouwd in 1888. De gevel is opgetrokken in neorenaissance stijl en maakt het pand een gemeentelijk monument. Het pand is ontworpen door E. F. Ehnle en H.W.A. Croiset van Uchelen. Samen zijn zij onder meer verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de in 1979 afgebrande Zuiderkerk. Een ander beroemd ontwerp van Ehnle is het Nutshuis aan de Riviervismarkt.

Alles achter de gevel van de Koninginnegracht 94 is vernieuwd en wordt duurzaam gemoderniseerd met aandacht voor de authenticiteit, de allure en de uitstraling van het schitterende pand. Om bijzonder woongenot te kunnen garanderen wordt er geen enkele concessie gedaan op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Koninginnegracht 94 is klaar voor uw (toe)komst.

ENTREE MET ALLURE

De eerste indruk is cruciaal voor u en uw gasten. De entree en de gemeenschappelijke ruimtes sluiten aan bij het statige pand en worden met veel oog voor authentieke details gemoderniseerd. Van luxe sfeerverlichting in een perfect met fraaie sierlijsten afgewerkt plafond tot een schitterende exclusieve vloer. Een verrassend detail is het bankje in de vestibule. Een aangename plek om even te wachten op uw chauffeur of om uw post door te nemen.

BIJZONDER WOONCOMFORT

Koninginnegracht 94 bestaat uit zes exclusieve appartementen verdeeld over drie verdiepingen. De appartementen zijn ruim van opzet en variëren in oppervlakte van 120 m2 tot 150 m2. Er is zelfs een gigantisch penthouse beschikbaar met een oppervlakte van 255 m2. Elke verdieping is bereikbaar met de lift, zodat uw appartement maximaal toegankelijk is voor u en uw familie en vrienden. Het pand wordt volledig gemoderniseerd met exclusieve materialen en slimme, groene en duurzame techniek.

DUURZAAM EN INNOVATIEF

Het pand is voorzien van energielabel A+. Door installatie van een warmtepomp in combinatie met de hoogste kwaliteit isolatie en ventilatie is de klimaatbeheersing in het pand innovatief en duurzaam. Er wordt alleen nog maar gebruik gemaakt van elektriciteit die grotendeels wordt opgewekt door zonne-energie. Ook daarom is de Koninginnegracht 94 klaar voor uw toekomst.

Van een heel andere orde, maar minstens zo belangrijk voor optimaal woongenot is het gebruik van innovatieve akoestische technieken in het gehele pand. Dankzij deze technieken wordt geluidsoverlast tot een minimum beperkt. U bent verzekerd van uw privacy en u kunt in alle rust genieten van uw woning.

PRIVÉ PARKEERPLAATS

In een drukke stad is het vinden van een parkeerplaats geen sinecure. Bij uw exclusieve appartement hoort vanzelfsprekend een privé parkeerplaats. Aan de achterzijde van het pand zijn bergingen beschikbaar en kunt u uw fiets of scooter veilig parkeren. Het binnenterrein wordt afgesloten met een elektrische poort.

ULTRALUXE GENIETEN

Koninginnegracht 94 biedt u exclusief wooncomfort. Uw appartement is ruim van opzet. Die ruimtelijkheid wordt extra benadrukt door hoge raampartijen en plafonds die typerend zijn voor de grandeur van het pand. Bijna alle appartementen zijn gelijkvloers en eenvoudig te bereiken met de lift.

De klimaatbeheersing in uw woning wordt door middel van vloerverwarming in de winter en vloerverkoeling in de zomer geregeld. Daarnaast beschikt u over een geavanceerd elektronisch ventilatiesysteem, waardoor het openen van de luxe draai- en kiepramen een keuze is.

Uw appartement is voorzien van een riant terras. Het overdekte terras is gelegen op het zonnige zuidwesten aan de rustige achterzijde van het pand en geeft u het gevoel van een buitenverblijf. Alle voorzieningen zijn getroffen zodat u rustig buiten kunt werken of samen met uw naasten ontspannen kunt genieten in de zon.

HYPERMODERN

Klaar voor de toekomst betekent ook dat u mag verwachten dat u altijd en overal verbonden kunt zijn met uw woning. Koninginnegracht 94 wordt voorzien van het Somfy Smart Home systeem. Met dit systeem bent u indien gewenst in staat om op afstand zaken als verlichting, verwarming, zonwering en de beveiliging van uw woning te beheren. Slim, luxe en innovatief. Thuiskomen in uw verwarmde en verlichte woning is pure verwennerij.

Locatie

Koninginnegracht 94, Den Haag (Archipel)

Type
Transformatie

Omvang
1.400 m2 BVO

Functie
Luxe woonappartementen ( All Electric )

Oplevering
April 2018

Voor meer informatie neem contact op met onze makelaar(s):

Plink Garantiemakelaars: 070-3551100

Frisia Makelaars: 070-3420101


projectfoto-koninginnegracht
3
4
2
DSC_2177
DSC_2283
7